Βασίλης I. Ντουφεκούλας                                   Greek  English (UK)

 

 

 

 

 

Ντουφεκούλας Ι. Βασίλης

 

Υπηρεσίες

Με σεβασμό στην επιθυμία σας

Τα χρώματα έχουν την ιδιότητα να μας εμπνέουν, να μας τονώνουν και να μας ηρεμούν. Η χρωματική ισορροπία ζωντανεύει ένα χώρο στην κατοικία και βελτιώνει τη διάθεσή μας, άρα οι ιδιότητες των χρωμάτων είναι ευεργετικές και η συμβολή τους στη διακόσμηση πολύ μεγάλη. Με το χρώμα να αποκτά πάλι στη ζωή μας τη θέση που του αξίζει, το σκηνικό του σπιτιού μας αρχίζει να μεταμορφώνεται και να προσαρμόζεται στα “θέλω” και τις προδιαγραφές της δικής μας φαντασίας.


Ελαιοχρωματισμοί. Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε τεχντοτροπία και σας προτείνουμε τον καλύτερο συνδυασμό χρωμάτων για τον εσωτερικό ή εξωτερικό σας χώρο. Προτείνουμε λύσεις ανακαίνησης με ειδικές κατασκευές (γυψοσανίδες κ.α.)

Καθαρισμός / ασφάλεια χώρου. Αναλαμβάνουμε την μετακίνηση, κάλυψη και φύλαξη των επίπλων και ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων σε ένα κατοικημένο χώρο. Διατηρούμε πάντα καθαρό τον χώρο εργασίας μας με όλα τα κατάλληλα μονωτικά υλικά (χαρτί αντουλέ και νάιλον, ταινίες κ.α.)

Συνεργάτες. Οι συνεργασίες μας με τεχνικούς άλλων ειδικοτήτων (π.χ.: γυψοκατασκευές, ηλεκτρολογικά κ.α.) μας επιτρέπουν να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, εάν το επιθυμείτε.

Ιδιόκτητες σκαλωσιές. Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση σκαλωσιάς όπου χρειάζεται. Εσωτερικά ή εξωτερικά, κινητές, σε μεγάλες εκτάσεις, μπαλκόνια κ.λ.π.

Αυστηρό Χρονοδιάγραμμα. Κάθε εργασία έχει το δικό της χρονοδιάγραμμα, κι αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Η αυτοματοποίηση των εργασιών μας, μας επιτρέπει την παράδοση ολοκληρωμένων έργων στον ελάχιστο δυνατό χρόνο, χωρίς καθυστερήσεις.

Προσφορά. Αναλαμβάνουμε να έρθουμε στο χώρο σας ώστε να σας παραδώσουμε ολική επιμέτρηση (σε τ.μ.) με οικονομοτεχνική ανάλυση.

Kraft
chrotex
vivechrom
dulux
Vechro
noventa
benjamin moore

Βασίλης Ντουφεκούλας

Αστερίωνος 8, Περιστέρι
12135 Αθήνα

Τ : (+30) 210 5761785
Μ : (+30) 697 7306972
F : (+30) 210 5762480
Ε : ntoufekoulas@gmail.com

 

Σχόλια Πελατώνpersonalcolorviewer-title

youtube