Βασίλης I. Ντουφεκούλας                                   Greek  English (UK)

 

 

 

 

 

Ντουφεκούλας Ι. Βασίλης

 

Πριν από κάθε ελαιοχρωματισμό

Πριν από κάθε ελαιοχρωματισμό. Επικαλύπτουμε με νάιλον και χαρτί τους χώρους που εργαζόμαστε. Χρησιμοποιούμε την κατάλληλη αυτοκόλλητη ταινία και στα κοψίματα με κάσες, πόρτες και παράθυρα. Χρησιμοποιούμε τα σωστά εργαλεία (σπάτουλες και ρολά) για το είδος του έργου που θέλουμε να πετύχουμε.

Τηρούμε το χρονοδιάγραμμα μας. Εργαζόμαστε τακτικά, καθαρά και συμμαζεύουμε και απομακρύνουμε τα υλικά που χρησιμοποιήσαμε με το πέρας των εργασιών. Ολοκληρώνουμε τις εργασίες μας πλήρως χωρίς να αφήσουμε σημείο που δεν είναι στην ίδια ποιότητα με το υπόλοιπο έργο.

Γενικά για το καλύτερο αποτέλεσμα πρέπει να σπατουλάρουμε τον τοίχο στην ποιότητα αρεσκείας μας και έπειτα να βάφουμε με πλαστικά η ακρυλικά χρώματα αναλόγως της χρήσης και της επιφάνειας του τοίχου. Αδιαβροχοποιούμε εξωτερικούς τοίχους με τα ανάλογα υλικά για την διατήρηση των χρωμάτων και συντήρηση των σοβάδων. Δημιουργούμε τεχνοτροπίες σε τοίχους σε ποικίλα χρώματα και υφές όπως Stucco Veneziano και απεικονίζουμε βάφοντας και ζωγραφίζοντας οποιοδήποτε θέμα στον τοίχο για να διακοσμήσουμε τοίχους.

Βασίλης Ντουφεκούλας

Αστερίωνος 8, Περιστέρι
12135 Αθήνα

Τ : (+30) 210 5761785
Μ : (+30) 697 7306972
F : (+30) 210 5762480
Ε : ntoufekoulas@gmail.com

 

Σχόλια Πελατώνpersonalcolorviewer-title

youtube