Βασίλης I. Ντουφεκούλας                                   Greek  English (UK)

 

 • Βασίλης Ι. Ντουφεκούλας

  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ & ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - 20 χρόνια εμπειρία και τεχνογνωσία στο χώρο των ελαιοχρωματισμών

  Δείτε τα Έργα μας...
 • Βασίλης Ι. Ντουφεκούλας

  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ & ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - 10.939.050 τ.μ. Ελαιοχρωματισμοί σε όλη την Ελλάδα.

  Δείτε τα Έργα μας...
 • Βασίλης Ι. Ντουφεκούλας

  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ & ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - Οταν το βάψιμο του σπιτιού αποκτά καλλιτεχνικές διαστάσεις

  Δείτε τα Έργα μας...
 • Βασίλης Ι. Ντουφεκούλας

  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ & ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - 5.950 Νοικοκυριά και Εταιρίες μας έχουν εμπιστευτεί και συνεχίζουμε

  Δείτε τα Έργα μας...
 • Βασίλης Ι. Ντουφεκούλας

  ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ & ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ - Ποιότητα – Εμπιστοσύνη – Οικονομία

  Δείτε τα Έργα μας...

 

 

 

personalcolorviewer-title

 

 

 

youtube

 

 

 

Η Εταιρία του κ. Ντουφεκούλα αναλαμβάνει διαμερίσματα, καταστήματα, γραφεία, εργοστάσια, μονοκατοικίες, πολυκατοικίες (εσωτερικά-εξωτερικά) και τεχνοτροπίες σε πολλαπλά χρώματα και σχέδια. Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των ελαιοχρωματισμών, μας παρέχει τη δυνατότητα να ολοκληρώνουμε την οποιαδήποτε εργασία ελαιοχρωματισμού, με άριστα αποτελέσματα και σε ανταγωνιστικές τιμές.
Από το 1997 έως σήμερα εκπαιδευόμαστε διαρκώς στη χρήση νέων υλικών και στην τεχνική κατεργασία αυτών. Ενημερωνόμαστε για όλες τις εξελίξεις στο επαγγελματικό μας αντικείμενο με συμμετοχή σε εκθέσεις και σεμινάρια στη χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα να παρέχουμε την ιδανική λύση με το επιθυμητό κόστος σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε.
Η εταιρία του κ. Ντουφεκούλα αναλαμβάνει κάθε εργασία ελαιοχρωματισμού σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, προσόψεις κτιρίων, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία, καταστήματα, γραφεία, χώρους ψυχαγωγίας, εκθεσιακά περίπτερα και φυσικά διαμερίσματα και μονοκατοικίες.
Ο κ. Ντουφεκούλας και οι συνεργάτες του, σας εγγυώνται ότι είναι σε θέση να αναλάβουν οποιαδήποτε τεχνοτροπία και να προτείνουν τους καλύτερους χρωματικούς συνδυασμούς, αφού εκπαιδεύονται διαρκώς στη χρήση νέων υλικών και στην τεχνική κατεργασία αυτών κι ενημερώνονται συνεχώς για όλες τις εξελίξεις της αγοράς.
Διαθέτει συστήματα βαφής airless, πρέσα στόκου, fine coat πιστόλι, μηχάνημα ηλεκτροστατικής βαφής, τριβεία απορρόφησης σκόνης, λειαντήρα μπετού, πιστόλι αέρος, σκαλωσιές.
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούν είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, ο χώρος εργασιών διατηρείται απόλυτα καθαρός και, εφόσον ο πελάτης το επιθυμεί, σε συνεργασία με τεχνικούς άλλων ειδικοτήτων, η εταιρία του κ. Ντουφεκούλα μπορεί να σας εξασφαλίσει την προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών στην κατασκευή ή στην ανακαίνιση του χώρου σας, όπως γυψοκατασκευές, ηλεκτρολογικά κ.τ.λ.
Vechro
noventa
dulux
Kraft
vivechrom
benjamin moore
chrotex

Βασίλης Ντουφεκούλας

Αστερίωνος 8, Περιστέρι
12135 Αθήνα

Τ : (+30) 210 5761785
Μ : (+30) 697 7306972
F : (+30) 210 5762480
Ε : ntoufekoulas@gmail.com

 

Σχόλια Πελατώνελαιοχρωματισμοι